Лазерна епіляція як успішний вид бізнесу

Оптимальний діодний лазер для невеликої студії лазерної епіляції


  Відкриття свого бізнесу

Відкриття своєї студії – це дуже хвилюючий момент. Для того щоб забезпечити максимальний потік клієнтів та розвиток свого бізнесу, потрібно продумати дуже багато моментів. Один із найголовніших – це вибір обладнання. Від якості діодного лазера залежатиме розвиток Вашого бізнесу, потік клієнтів, результати клієнтів. А так само наскільки часто Ви проводитимете час у ремонтах. Щоб Ваш бізнес успішно розвивався, варто вибрати надійного постачальника. Адже компанія постачальник (дистриб'ютор) надасть Вам пакет дозвільних документів, гарантію, сервіс, та найголовніше – якісне навчання. Це дуже важливо, скільки від грамотного навчання залежатиме результати Ваших клієнтів, Ваш дохід, і робота самого апарату. 

Оптимальним вибором діодного лазера для невеликої студії є: DL-03, DL-110 . Ці діодні лазери завоювали серця багатьох клієнтів компанії "Світ косметологів". Давайте спочатку розглянемо параметри даних апаратів, щоб Ви краще розуміли, який підійде конкретно Вам. 

Характеристика діодного лазера DL-03

Компактний розмір. Даний лазер відноситься до портативних лазерів. Тобто якщо Ви плануєте працювати в декількох салонах, тоді цей лазер для Вас. Діодний лазер не займає багато місця, не дивлячись на те, що він портативний у ньому зібрані технічні характеристики великого підлогового лазера. Завдяки невеликим габаритам діодний лазер DL-03 не займає багато місця та чудово поміститися у будь-якій студії. 

Комбіноване випромінювання. Лазер має комбіновану довжину хвиль, їх цілих три. Випромінювання є поєднанням 3-х довжин хвиль: 755 + 808 + 1064 нм в одній багатохвильовій маніпулі. Ця комбінація дозволяє опрацювати всі глибокі зони росту волосся. Тобто лазерний промінь бачить пігмент меланін, нагріває волосяний фолікул до 70-72 градусів та руйнує його.  

4 системи охолодження. У DL-03 використовується 4 системи охолодження: водна, повітряна, напівпровідникова та додаткова система охолодження маніпули, завдяки якій її робоча поверхня залишається холодною навіть під час проведення процедури, що дуже комфортно для клієнта.

Великий розмір робочої плями. При замовленні діодного лазера DL-03 клієнт може заздалегідь вибрати розмір робочої плями маніпули: 12*18 мм або 12*10 мм, залежно від особистих переваг роботи. Тобто комусь буде зручно працювати з маленьким розміром плями, а комусь із середнім. Але всі маніпули мають спеціальну форму, яка дозволить працювати в важкодоступних місцях. Компанія «Світ Косметологів» подбала про Ваш комфорт.

Підвищений ресурс маніпули. Ресурс лазерного модуля DL-03 становить до 30 млн спалахів. Ця кількість спалахів безперервно дозволить працювати від 5 - 8 років, не контролюючи їх кількість. 

Режими роботи. DL-03 працює в стандартному режимі HR і в режимі SHR - видалення волосся "у русі", який забезпечує рівномірний прогрів волосяних фолікулів і робить процедуру більш ефективною.

Просте, зручне русифіковане меню. Ви просто вибираєте фототип, колір та товщину волосся, і апарат пропонує Вам мінімальні налаштування, з якими Ви можете почати працювати. 

Має дві функції – це видалення волосся та лазерне омолодження. 

Потужність 1000 Вт. Дана модель апарату дозволить завдяки своїм технічним характеристикам проводити процедуру більш ефективно порівняно з його аналогами. Відповідно результат не забариться.

Розглянемо технічні характеристики DL-110:

Компактний розмір. Даний лазер відноситься до портативних лазерів. Тобто якщо Ви плануєте працювати в декількох салонах, тоді цей лазер для Вас. Завдяки невеликим габаритам діодний лазер DL-110 не займає багато місця та чудово поміститися у будь-якій студії.  

Комбіноване випромінювання. Гібридне випромінювання DL-110 є поєднанням 3-х довжин хвиль: 755 + 808 + 1064 нм, за рахунок цього енергія лазера ефективно поглинається меланіном і дає відмінні результати на всіх фототипах шкіри та кольорі волосся.

4 системи охолодження. У DL-110 використовується 4 системи охолодження: водна, повітряна, напівпровідникова та додаткова система охолодження маніпули, завдяки якій її робоча поверхня залишається холодною навіть під час спалаху.

Зручний розмір робочої плями. Робоча пляма маніпули DL-110 розміром 14*14 мм забезпечує зручну та ефективну обробку як великих областей тіла, так і малих зон, показуючи відмінні результати.

Зручний контроль робочих параметрів. Наявність дисплея на маніпулі дозволяє косметологу контролювати робочі параметри апарата безпосередньо під час роботи без потреби постійно дивитися на дисплей монітора.

Потужний лазерний модуль. Потужність лазерного модуля апарату DL-110 становить 1000 Вт. Завдяки цьому процедури проходять набагато ефективніше, а якість видалення волосся суттєво вища, ніж у лазерів меншої потужності.

Ресурс маніпули. У цій моделі ресурс становить до 10 млн спалахів.

Які процедури можна проводити на DL – 03 та DL – 110?

Лазерне видалення волосся. Лазерна епіляція – видалення волосся за допомогою впливу лазерного випромінювання діодного лазера на волосяний фолікул. Повний курс процедур дозволяє досягти видалення волосся терміном від 5-8 років. В основі роботи лазерної епіляції лежить теорія селективного фототермолізу. Суть цієї теорії у цьому, що є певний об'єкт, який бачить лазерний промінь (це меланін, гемоглобін, вода). При взаємодії променя з меланіном бачимо, що лазерний промінь поглинається меланіном, після чого перетворюється на тепло, що руйнує волосяні фолікули. Тобто лазер впливає на фолікул, не ушкоджуючи саму шкіру. В апаратах для лазерної епіляції застосовуються різні довжини хвиль. Це дуже важливо. Чим більша довжина хвилі лазерного променя, тим глибше проникне промінь. 

Додаткова процедура на DL – 03. Омолодження шкіри обличчя. Лазерне омолодження - безболісна процедура, що не потребує періоду реабілітації, стимулює вироблення нових волокон колагену та еластину, за рахунок чого шкіра знову стає пружною та підтягнутою. Дія на шкіру відбувається на рівні 1мм. Завдяки такій глибині впливу процедура абсолютно безпечна. Цього достатньо для синтезу нових клітин, колагену та еластину. Процедура допоможе скоригувати пігментацію, зморшки, синці під очима, судинні зірочки. 

Діодні лазери DL-03 і DL-110 обидва хороші для стартапу. Вони потужні за своїми технічними характеристиками і будуть чудовим початком для роботи Вашого бізнесу. Просто в DL-03 є ще одна функція – лазерне омолодження, це дозволить розширити спектр послуг для клієнтів. Так само в DL - 03 ресурс маніпули в 2 рази більше, ніж у DL - 110. Ці дві моделі апаратів можуть працювати з частотою від 1 - 10 спалахів в секунду, що дозволяє працювати методом "штампу" - 1 спалах в секунду, або у «руху» - до 10 спалахів за секунду. Завдяки великим ресурсам маніпули, косметолог може не заощаджувати на спалахах.

Компанія «Світ Косметологів» забезпечить Вам якісне обладнання, яке підійде саме Вам. Практикуючий косметолог-тренер проведе унікальний курс навчання із "постановкою руки" на моделях у вашому салоні краси. Доставимо обладнання своїм транспортом Україною за 1 день до дверей вашого салону краси. Після доставки перевіримо та налаштуємо правильну роботу обладнання у вашому салоні краси. Швидко проведемо якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування у власному сервісному центрі в Україні. У режимі 24/7 ми здійснюємо інформаційну підтримку наших клієнтів з усіх робочих та технічних питань.  

Замовте зворотній дзвінок
для консультації

Дякую за звернення! Наш менеджер скоро зв'яжеться з Вами

Дякуємо!

// //